Vinder af akustikbillede til en værdi af 5.500 kr. på landskursus for palliationssygeplejersker

Udstilling DSR Palliationssygeplejersker - Landskursus

Sonovision udstillede tryghedsskabende kunst på landskurset for Fagligt Selskab for Palliationssygeplejersker på Comwell i Kolding 2024.

 

Vinderen af konkurrencen er udtrukket…

Hvis du var en af de mange, der lagde vejen forbi vores stand, havde du mulighed for at deltage i konkurrencen om at vinde et akustikbillede i størrelse 90×120 cm til dig selv eller til din arbejdsplads.

 

Vinderbilledet på Årskursus for pallitationssygeplejersker

Martha Johansen blev den heldige vinder!

Det blev palliationssygeplejerske Martha Johansen, der blev den heldige vinder af lodtrækning: “Det var godt nok svært, for I har så mange smukke motiver at vælge imellem. Men mit valg faldt på motivet fra Rømø. Selvom Rømø er langt fra min hjemby, bor jeg med havet i min baghaven, og det er altid der jeg tager til når jeg skal have clearet mine tanker. Jeg glæder mig meget til at nyde havet i min stue :)”

 

Gratis webinar om Kunst & Palliation den 14. nov. 2024

Dyk dybere ned i kunstens rolle i palliativ pleje!
Vi inviterer dig til et gratis webinar, hvor vi udforsker, hvordan billedkunst kan bruges som et redskab til at skabe ro, støtte samtaler og forbedre livskvaliteten for patienter og deres pårørende. Få indsigt i forskningsresultaterne og hør erfaringer fra praksis, når vi sammen diskuterer, hvordan kunst kan integreres i palliative miljøer – Læs mere og tilmeld dig her

 

 

top